Acasă – The Forge Spirit


 

 
Creăm contexte care le facilitează copiilor și adolescenților descoperirea și creșterea puterii personale prin intermediul sportului.

 

 

 

VIZIUNE


Visăm la o lume în care fiecare copil și tânăr își dezvoltă, prin educație și sport, abilitatea de a-și gestiona destinul și de a schimba lucrurile în bine pentru el/ea și pentru cei din jur.
Vrem să oferim copiilor și tinerilor mai puțin favorizați de soartă șansa de a conștientiza propria valoare pentru a-și modela viitorul cu încredere și curaj către orizonturi lipsite de granițe.

MISIUNE


UN VIITOR DĂRUIT PRIN SPORT”: sprijinim copiii și tinerii în dobândirea unui mental puternic pe care să se bazeze cu succes în viață, acesta urmând îndeaproape condiția fizică dobândită cu efort, anduranță, determinare și competitivitate prin activitatea sportivă.

VALORI


La The FORGE Spirit credem profund în reușita integrării sociale obținute prin încrederea în valoarea atributelor personale, convingerea în propria putere, RESPECT și RESPONSABILITATE. Credem, în același timp, în puterea lui ÎMPREUNĂ, în SPIRITUL DE ECHIPĂ și în SUSȚINEREA RECIPROCĂ a membrilor comunității The Forge Spirit.

Donează și tu

The FORGE Spirit
în cifre


Nu-i putem ajuta pe toți,
dar toată lumea poate ajuta pe cineva.


Donează și tu

+40 723 089 937

contact@theforgespirit.roSponsori
 
tax house sponsor campanie
 
Parteneri:
Logo DGASPC S3
LOGO_ATTU_2020_watermark_whiteBackground (1)
Logo-Agora-Alb-Rosu
logo.policy center
Donează și tu!