Campanii – The Forge Spirit

EȘTI CAMPIONUL VIEȚII TALE!

O campanie The Forge Spirit ce se desfășoară intre
1 Septembrie 2020 - 30 Noiembrie 2020

Poveștile noastre de viață, ale tuturor, au parcursuri extrem de diferite și le scriem într-o căutare permanentă de echilibru și devenire de sine.
Mulți dintre voi, CAMPIONII, ați ales sportul pe care îl practicați. Alții, însă, ați fost aleși de sport, care a venit firesc către voi, devenind parte din natura individuală.
Fiecare dintre voi ați conștientizat cu siguranță, că sportul este cel care v-a dăruit un viitor, v-a format caracterul și a contribuit la reușita în viață. Foarte mulți dintre copiii aflați în medii defavorizate ar putea avea șansa voastră!
Noi, The Forge Spirit, lansăm către voi, CAMPIONII, invitația de a trimite un mesaj către copiii din medii defavorizate pentru a-i determina să se îndrepte către practicarea sportului. Vă invităm, astfel, să le împărtășiți și lor acel “Adevăr” important pe care l-ați înțeles prin sport și care v-a ghidat cu succes în viață.

Destinată copiilor din medii defavorizate, campania EȘTI CAMPIONUL VIEȚII TALE! își dorește motivarea acestora pentru a se îndreptă către sport în scopul descoperirii, creșterii puterii personale și modelarii caracterului.
Propunem atât CAMPIONILOR României cât și celor din alte țâri să ni se alăture transmițând mesajul lor personal de încurajare în practicarea sportului.
Ne dorim ca prin mesajele voastre să le transmiteți copiilor ceea ce fiecare dintre voi a obținut valoros în viață în urma practicării sportului.


SUSȚINEREA TA CONSTĂ ÎN URMĂTORII PAȘI

Dacă ești în București, comunică-ne la (madalina@theforgespirit.ro, corina@theforgespirit.ro ) când putem veni să iţi facem o fotografie sau o filmare în care vei transmite mesajul dorit. Întâlnirea durează 15 minute pentru foto sau video. Ne-ar face plăcere dacă ne poţi dedica mai mult timp să ne cunoaștem și să iţi povestim mai multe despre iniţiativele și proiectele noastre.

sau

Trimite-ne la adreasa madalina@theforgespirit.ro,, 0771 335 356 corina@theforgespirit.ro, 0723 390 166, o fotografie (făcută cu telefonul pe verticală) cu tine, special pentru această campanie, care transmite o stare de bine, plus un text cu mesajul transmis. De asemenea, poţi transmite mesajul într-un video (cu telefonul pe verticală) de maxim 50 de secunde.
Dacă iţi dorești că impactulul mesajului tău să fie cât mai mare, vom trimite către tine formatul grafic final (mesajul și poza) pe care o poţi posta pe pagina ta de Facebook/Instagram.

 
 
Creăm contexte care le facilitează copiilor și adolescenților descoperirea și creșterea puterii personale, prin intermediul sportului.
Donează și tu!