Donează ONLINE! – The Forge Spirit
 
ColorNo background 150

Siguranță și suport prin sport!

Susține copiii șă își construiască un viitor activ și sănătos!

DONEAZĂ ONLINE

“Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizată și va fi procesată de EuPlatesc.ro în numele THE FORGE SPIRIT.
Această tranzacție va apărea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Mai multe informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal puteti gasi in Politica de confidentialitate
Află mai multe despre THE FORGE SPIRIT
Credem cu tărie că sportul în regim susținut poate fi un instrument de lărgire a orizontului social, de conectare la alte comunități și de dezvoltare în plan profesional. Prin donația ta poți oferi acces la sport și dezvoltare copiilor din zone defavorizate.
“Îmi place ceea ce fac!” Este ceea ce o motivează pe Alina sa vină de 2 ori pe săptămână la noi să se antreneze alături de ceilalți mici sportivi. 🏋️‍♂️💪 Deși drumul pană la noi este lung, și ar fi mult mai ușor să stea acasă, Alina alege să se antreneze constant și să lucreze la dezvoltarea ei pe plan personal. 🙌 De fiecare dată se simte mândră de reușite, mai în forță, mai determinată să continue! 💪 Ne dorim ca această poveste să continue, atât pentru Alina, cât și pentru ceilalți copii care ne trec pragul săptămânal. Poți să fii și tu parte din astfel de povești de succes!

Mirabela este printre cei mai noi membri ai grupului de copii care vin la sală să facă sport, însă chiar din primele luni a simțit că este o experiență extrem de plăcută, dar și plină de adrenalină maximă. 🏋️‍♂️💪
Mirabela este motivată să continue, ea simte că sportul o va ajuta în continuare. Și pentru că pur și simplu se simte bine alături de colegi și antrenori.
Fii și tu parte din astfel de povești dragi nouă! Donează și susține-ne să ajungem la cât mai mulți copii care pot avea parte de beneficiile aduse de sport.


Pentru Iulian, programul The Forge Academy este unul extrem de important. De aproape 2 ani se antrenează constant și apreciază faptul că antrenorii îi sunt aproape, mereu cu sfaturi atât despre sport, cât și despre dezvoltare personală. 🏋️‍♂️
“Prin această experiență pot deveni cineva,” este ce ne-a spus chiar el. Ne confirmă, încă o dată, că ceea ce facem are un impact pozitiv pe termen lung pentru viețile copiilor care ne trec mereu pragul. 💪
Susține-ne și tu printr-o donație pentru ca noi să putem să oferim în continuare această oportunitate de dezvoltare prin sport copiilor.

Cristina a aflat despre noi și programul nostru atunci când am venit direct la școala să îl prezentăm copiilor de la școala din Gălbinasi. De atunci, vine constant la noi și se antrenează, fără ca drumul până aici să i se pară prea lung și greu.
De mai bine de un an, Cristina a beneficiat de avantajele aduse de sport, autodepășindu-se mereu. Ne-a spus-o chiar ea cât de mândră se simte pentru “cât de mult a evoluat”.
Și nu se oprește aici. Cristina este motivată să rămână alături de noi, să vină în continuare și să se antreneze, pentru că vrea mai mult de la ea. Pe noi ne impresionează prin determinarea ei și dorința de a se dezvolta, împreună cu ceilalți copii, prin sport.
Poți să fii și tu parte din astfel de povești de succes: poți dona pentru a fi alături de Cristina și de micii noștri sportivi care vor mai mult de la viață.


Pentru Cristi, momentul cel mai frumos legat de programul The Forge Academy este simplu: cel în care a auzit prima dată despre noi și despre ce oferim prin acest program - acces la educație și dezvoltare personală prin sport copiilor din zone defavorizate.
Așa că atunci când ne-a descoperit, Cristi nu a stat pe gânduri și a ales să vină constant la sală și să se antreneze. Și continuă să facă asta de mai bine de un an.
Prin The Forge Academy și cu ajutorul antrenorilor noștri specializați, Cristi se mândrește cu multe reușite pe plan sportiv, în special momentul în care a reușit să facă tracțiuni. Reușitele sportive îl vor ajuta cu siguranța și pe plan personal, în dezvoltarea lui ca viitor adult, determinat și încrezător în propriile forțe. “Vreau să ajung ceva în viață” este ceea ce îl motivează să vină mereu la noi la sală și să își depășească limitele neîncetat. Contribuie și tu pentru a-l pe Cristi să continue! Donează direct pe pagina noastră!

Pentru Bianca, faptul că are oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a-și depăși limitele este cea mai frumoasă experiență din viața ei.
Bianca vine să se antreneze prin programul nostru de jumătate de an și este mereu dornică să afle lucruri noi de la antrenori. Iar atunci când antrenamentele se încheie cu succes, experiența este completată cu acel sentiment de mândrie care o motivează să continue!
Fii și tu parte din poveste, donează online!


Nimic nu este ușor, dar nici imposibil!
Ne încântă extrem de mult astfel de gânduri pe care copiii le împărtășesc cu noi după ce au trecut deja prin câteva luni de antrenamente. Maria se antrenează cu noi de aproximativ un an și este motivată să continue pentru că aici a învățat să își identifice calitățile și să lucreze mereu la a le dezvolta și mai mult. În felul acesta, reușește lucruri care înainte păreau imposibile, cum ar fi tracțiunile, iar asta o face să se simtă mândră și să își dorească să continue pe acest drum.
Fii și tu parte din poveste, donează online!

“Proiect derulat de "The Forge Spirit" și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”;
„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „În stare de bine”.
Kaufland_FDSC
Donează și tu!