Echipa – The Forge Spirit

Noi. Echipa.

Mihai Ivan

Inițiator și Antrenor

+40 765 928 565


Mihai are o experiență de peste 10 ani în haltere de performanță și de 8 ani de antrenorat în haltere, fitness și CrossFit, atât în lucrul individual cât și cu grupuri de adulți și copii.

A pornit acest proiect dintr-o motivație profund personală - provenind dintr-un mediu familial nefavorabil turbulent, pentru el sportul a însemnat salvare. Ceva ce pentru alți copii la 14 ani era doar un hobby, pentru Mihai a devenit elementul de stabilitate, care s-a transformat apoi într-o meserie și o carieră de succes. Mihai și-a propus să replice modelul dezvoltării sale la scară largă, oferind șansa pe care a avut-o el prin sport altor copii din categorii vulnerabile și dezavantajate.

Eduard Mailat

Antrenor


Eduard este fost înotător de performanță, cu un parcurs de succes în acest sport timp de 12 ani. Practică CrossFit, în paralel cu înotul, din 2015.

În prezent este instructor de înot, antrenor de CrossFit și student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, EFS, în anul 2. Are o experiență lungă de lucru cu copiii și își dorește să se implice cât mai mult în dezvoltarea acestora pe termen lung.

Mădălina Cucu

Antrenoare


Mădălina a adunat la doar 20 ani în buletin 14 ani de sport de performanță - 3 de gimnastică ritmică, urmați de 11 de gimnastică aerobică.

În 2015 a obținut medalia de aur la Campionatele Europene (Gimnastică aerobică) în proba de individual, la juniori, fiind singura medalie de aur câștigată de o româncă la această probă, până în prezent. Practică și predă CrossFit din 2019. În prezent antrenează adulți la gimnastică și CrossFit, precum și copii pe partea de gimnastică și de acrodance. Este studentă în anul 2 la UNEFS, secția SPM, iar după o pauză de trei ani a decis să reia activitatea în sportul de performanță redevenind membră a lotului național.

Laura Stoia

Learning Designer


Laura s-a alăturat proiectului deoarece crede cu tărie că transformările pe care le produce sportul la nivel fizic și psihic au un impact foarte mare pentru copii și adolescenți.

Aduce în echipă experiența de 7 ani în crearea și gestionarea proiectelor de learning & development pentru organizații, precum și un background în psihologie.

Hoiny Luican

Head of Development


Hoiny a urmat studiile Facultății de Educație Fizică și Sport și a absolvit cu diploma de Master în Management șI marketing în activități, structuri și evenimente sportive.

A practicat atletism, iar din dorinţa şi pasiunea pentru mişcare a continuat studiile în domeniul sportiv pentru a deveni profesoară de educaţie fizică şi sport. Plină de energie şi motivaţie şi-a extins experienţa de profesoară şi a predat educaţie fizică şi sport în diferite sisteme educaţionale şi țări, a manageriat departamentul de sport al unei şcoli internaţionale, iar în prezent dezvolta proiecte şi programe sportive alături de echipa Forge Spirits.
Donează și tu!