EȘTI CAMPIONUL VIEȚII TALE! – The Forge Spirit
 

EȘTI CAMPIONUL VIEȚII TALE!

O campanie The Forge Spirit ce se desfășoară intre
1 Septembrie 2020 - 30 Noiembrie 2020

 

Poveștile noastre de viață, ale tuturor, au parcursuri extrem de diferite și le scriem într-o căutare permanentă de echilibru și devenire de sine.
Mulți dintre voi, CAMPIONII, ați ales sportul pe care îl practicați. Alții, însă, ați fost aleși de sport, care a venit firesc către voi, devenind parte din natura individuală.
Fiecare dintre voi ați conștientizat cu siguranță, că sportul este cel care v-a dăruit un viitor, v-a format caracterul și a contribuit la reușita în viață. Foarte mulți dintre copiii aflați în medii defavorizate ar putea avea șansa voastră!
Noi, The Forge Spirit, lansăm către voi, CAMPIONII, invitația de a trimite un mesaj către copiii din medii defavorizate pentru a-i determina să se îndrepte către practicarea sportului. Vă invităm, astfel, să le împărtășiți și lor acel “Adevăr” important pe care l-ați înțeles prin sport și care v-a ghidat cu succes în viață.

Destinată copiilor din medii defavorizate, campania EȘTI CAMPIONUL VIEȚII TALE! își dorește motivarea acestora pentru a se îndreptă către sport în scopul descoperirii, creșterii puterii personale și modelarii caracterului.
Propunem atât CAMPIONILOR României cât și celor din alte țâri să ni se alăture transmițând mesajul lor personal de încurajare în practicarea sportului.
Ne dorim ca prin mesajele voastre să le transmiteți copiilor ceea ce fiecare dintre voi a obținut valoros în viață în urma practicării sportului.


SUSȚINEREA TA CONSTĂ ÎN URMĂTORII PAȘI

Dacă ești în București, comunică-ne la (madalina@theforgespirit.ro, corina@theforgespirit.ro ) când putem veni să iţi facem o fotografie sau o filmare în care vei transmite mesajul dorit. Întâlnirea durează 15 minute pentru foto sau video. Ne-ar face plăcere dacă ne poţi dedica mai mult timp să ne cunoaștem și să iţi povestim mai multe despre iniţiativele și proiectele noastre.

sau

Trimite-ne la adreasa madalina@theforgespirit.ro,, 0771 335 356 corina@theforgespirit.ro, 0723 390 166, o fotografie (făcută cu telefonul pe verticală) cu tine, special pentru această campanie, care transmite o stare de bine, plus un text cu mesajul transmis. De asemenea, poţi transmite mesajul într-un video (cu telefonul pe verticală) de maxim 50 de secunde.
Dacă iţi dorești că impactulul mesajului tău să fie cât mai mare, vom trimite către tine formatul grafic final (mesajul și poza) pe care o poţi posta pe pagina ta de Facebook/Instagram.

 
 
Creăm contexte care le facilitează copiilor și adolescenților descoperirea și creșterea puterii personale, prin intermediul sportului.

VIZIUNE

Visăm la o lume în care fiecare copil și tânăr își dezvoltă, prin educație și sport, abilitatea de a-și gestiona destinul și de a schimba lucrurile în bine pentru el/ea și pentru cei din jur.
Vrem să oferim copiilor și tinerilor mai puțin favorizați de soartă șansa de a conștientiza propria valoare pentru a-și modela viitorul cu încredere și curaj către orizonturi lipsite de granițe.

MISIUNE

UN VIITOR DĂRUIT PRIN SPORT”: sprijinim copiii și tinerii în dobândirea unui mental puternic pe care să se bazeze cu succes în viață, acesta urmând îndeaproape condiția fizică dobândită cu efort, anduranță, determinare și competitivitate prin activitatea sportivă.

VALORI

La The FORGE Spirit credem profund în reușita integrării sociale obținute prin încrederea în valoarea atributelor personale, convingerea în propria putere, RESPECT și RESPONSABILITATE. Credem, în același timp, în puterea lui ÎMPREUNĂ, în SPIRITUL DE ECHIPĂ și în SUSȚINEREA RECIPROCĂ a membrilor comunității The Forge Spirit.

ECHIPA THE FORGE SPIRIT

MIHAI IVAN

Mihai are o experiență de peste 10 ani în haltere de performanță și de 8 ani de antrenorat în haltere, fitness și CrossFit, atât în lucrul individual cât și cu grupuri de adulți și copii. A pornit acest proiect dintr-o motivație profund personală - provenind dintr-un mediu familial nefavorabil turbulent, pentru el sportul a însemnat salvare. Ceva ce pentru alți copii la 14 ani era doar un hobby, pentru Mihai a devenit elementul de stabilitate, care s-a transformat apoi într-o meserie și o carieră de succes. Mihai și-a propus să replice modelul dezvoltării sale la scară largă, oferind șansa pe care a avut-o el prin sport altor copii din categorii vulnerabile și dezavantajate.

MADALINA CUCU

Mădălina are o experiență de 14 ani în sportul de performanță - 3 de gimnastică ritmică, urmați de 11 de gimnastică aerobică. În 2015 a obținut AUR la Campionatele Europene (Gimnastică aerobică) în proba de individual, la juniori, fiind singura medalie de aur câștigată de o româncă la această probă, până în prezent. Din 2019 antrenează adulți la gimnastică și CrossFit, precum și copii pe partea de gimnastică și de acrodance. În prezent, este studentă la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și a reluat activitatea în sportul de performanță, redevenind membră a lotului național de gimnastică aerobică.

EDUARD MAILAT

Eduard este fost înotător de performanță, cu un parcurs de succes în acest sport timp de 12 ani. Practică CrossFit, în paralel cu înotul, din 2015. Aurul câștigat în 2 ani consecutiv la Romanian International Swimming Championship precum și un record national sunt rezultate care l-au făcut remarcat. În prezent este instructor de înot, antrenor de CrossFit și student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. Are o experiență îndelungată de lucru cu copiii și își dorește să se implice cât mai mult în dezvoltarea acestora pe termen lung.

LAURA STOIA

Laura s-a alăturat proiectului deoarece crede cu tărie că transformările pe care le produce sportul la nivel fizic și psihic au un impact foarte mare pentru copii și adolescenți. Aduce în echipă experiența de 7 ani în crearea și gestionarea proiectelor de learning & development pentru organizații, precum și un background în psihologie.


HOINY LUICAN

Hoiny a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport și deține diplomă de Master în Management și marketing în activități, structuri și evenimente sportive. A practicat atletism, iar din dorinţa şi pasiunea pentru mişcare a continuat studiile în domeniul sportiv. Plină de energie şi motivaţie şi-a extins experienţa de profesor şi a predat educaţie fizică şi sport în diferite țări și sisteme educaţionale, a manageriat departamentul de sport al unei şcoli internaţionale, iar în prezent dezvoltă proiecte şi programe sportive în cadrul echipei The Forge Spirit.

*Prin participarea la campanie, participanții își dau acordul să fie postate imaginile și mesajul lor pe pagina de Facebook și Instagram a The Forge Spirit, precum și pe www.theforgespirit.ro și că au luat la cunoștință politica GDPR a asociației https://www.theforgespirit.ro/politica-de-confidentialitate/
Donează și tu!